Jocurile in 3D, un alt nivel de tehnologie de care se bucura cei mici!

Tridimensionalul a luat o amploare extrem de spectaculoasa si care este inca intr-o continua dezvoltare. De ce? Raspunsul este cat se poate de simplu! Deoarece exista aceasta dorinta a noastra de a avea parte de diverse activitati care, desi virtuale, sa ne dea impresia ca putem patrunde intr-o noua lume, pana atunci inaccesibila noua. De aceea a aparut aceasta tridimensiune care este absolut fascinanta si care continua sa ne uimeasca pe zi ce trece prin simpla ei putere de a ne face sa visam si sa ne simtim cu totulacaparati de ea.



Realitatea, dar si claritatea acestui tridimensional, ne capteaza intreaga atentie ajungand astfel la un moment in care chiar confundam realul cu virtualul, iar bariera dintre cele doua lumi este foarte subtire, insesizabila chiar. Insa, acest lucru fantastic, este tocmai cel care ne face sa iubim tridimensionalul si sa ne dorim existenta a cat mai multor astfel de activitati care sa ilcontina.

Astfel, in prezent, exista numeroase filme 3D menite sa ne acapareze atentia, dar s-au dezvoltate si multe alte forme de divertisment care se bazeaza pe acest uluitor 3D si ne ajuta creierul sa intre in acea stare euforica de confuzie intre cele doua dimensiuni, 3D si 2D. Tocmai aceasta confuzie este cea care ne face sa tanjim dupa tridimensional si sa ne dorim sa ne distram in acest fel.

Asadar, ce poate fi mai frumos, mai spectaculos decat sa intri intr-o minunata activitate de divertisment in care sa iti ajuti personajele preferate sa faca fata numeroaselor aventuri si provocari, si sa ai impresia ca poti chiar sa patrunzi in aceasta lume, sa fi acolo, langa eroii tai, si sa faci tot ce sti tu mai bine pentru ca in final sa fi invingator? In acest fel, din dorinta de a veni in sprijinul acestor nevoi, marii dezvoltatori au inceput sa realizeze din ce in ce mai multe jocuri 3D. Acestea sunt cele in care absolut orice caracter, orice obiect din provocari, pare a fi atat de real, atat de palpabil chiar, incat sa ne incante privirea si sa ne dorim sa petrecem din ce in ce mai mult timp in cadrul unei astfel de provocari pentru a putea descoperi noi si noi activitati care sa ne uimeasca prin frumusetea lor, prin tridimensional.

In acest fel, vom putea sa intram in numeroase aventuri in functie de dorintele si necesitatile noastre si sa avem parte de o distractie pe cinste, deoarece exista extrem de multe categorii de astfel de activitatiincat fiecare dintre noi sa isipoata alegea exact ceea ce ii place cel mai mult. De la curse de masini, curse de motociclete 3D, pana la aventuri de razboi, sau chiar activitati de spionaj, sau poate preferati diverse aventuri cu papusa Barbie, toate acestea le puteti gasi intr-un fantastic tridimensional.

In concluzie, tot ceea ce ne ramane de facut este sa incercam marea diversitate de activitati de divertisment care exista si sa ne dam seama ce anume ne place cel mai mult. Categoriile de provocari 3D care exista la ora actuala sunt extrem de diversificate astfel incat sa fie pe placul tuturor.